Ko smo mi

Naša web adresa: https://maze-clothing.com.

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i string korisničkog agenta pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizovani string kreiran od vaše adrese e-pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen Gravatar servisu da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Media

Ako otpremate slike na web lokaciju, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci web lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji iz slika na web lokaciji.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu web lokaciju.

Ovi web-sajtovi mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu web lokaciju.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u email za resetovanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju neograničeno. Ovo je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori web lokacija takođe mogu da vide i uređuju te informacije.

Ako imate nalog na ovoj web lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo u obavezi da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde se šalju vaši podaci

Komentari posetilaca se mogu proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.